Bokserice (tropak)

Naš set bokserica uključuje tri komada udobnih, pamučnih bokserica za dečake. Jednobojne opcije nude klasičan izgled, dok dizajnirane varijante donose dodatnu dozu stila. Kvalitet i udobnost našeg pamučnog donjeg veša će oduševiti vaše mališane.

Bokserice (tropak) Pronađeno je 4 proizvoda.

 • RSD 1.170,00 Na lageru

  Pamučne bokserice za dečake u pakovanju od 3 komada su udoban i praktičan izbor donjeg veša za male avanturiste. Ove bokserice su izrađene od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i udobnost.Pakovanje sadrži tri različita dezena. Jedne bokserice su sive boje sa zelenim mehanizmima. Ovaj dizajn pruža modernu i trendi estetiku sa dodatkom zelenih...

  RSD 1.170,00
  Na lageru
 • RSD 1.190,00 Na lageru

  Pamučne bokserice za dečake u pakovanju od 3 komada donose udobnost i šarenilo u dečakovu garderobu. Prvi komad je beli sa prugicama raznih boja, dodajući živahnost i šarm. Drugi komad je klasičan jednobojan beli, savršen za svakodnevnu upotrebu. Treći komad je teget boje sa žutim zvezdama i belim troglićima, donoseći dozu zabave i mašte.

  RSD 1.190,00
  Na lageru
 • RSD 1.190,00 Na lageru

  Pamučne bokserice za dečake u pakovanju od 3 komada pružaju udobnost i raznolikost. Prvi komad je sa šarenim prugicama, donoseći veselje i živahnost. Drugi komad je jednobojan plavi, klasičan izbor za svakodnevnu udobnost. Treći komad je sa simpatičnim lopticama, dodajući igru i šarm.

  RSD 1.190,00
  Na lageru
 • RSD 1.090,00 Na lageru

  Pamučne bokserice za dečake sa kratkim nogavicama predstavljaju savršen spoj udobnosti, stila i praktičnosti. Ove bokserice su dizajnirane sa posebnim dekorativnim detaljima u obliku pletača koji im dodaju šarm i originalnost.Izrađene su od visokokvalitetnog pamuka, pružajući mekoću i udobnost tokom nošenja. Imaju uvučeni, fleksibilni lastiš, koji...

  RSD 1.090,00
  Na lageru