Žene

Određeni artikli iz ove kategorije su na Akcijskom popustu od 08.05.2023.-08.06.2023.

Dva puta godišnje, u okviru kolekcija proleće-leto i jesen-zima, dizajniramo i šijemo garderobu za žene u trendu. Imperativ je da ženska moda kojom se predstavljamo bude udobna, praktična, kvalitetna i pristupačna. Ulažemo konstantan trud u dokazivanje da konfe...

Određeni artikli iz ove kategorije su na Akcijskom popustu od 08.05.2023.-08.06.2023.

Dva puta godišnje, u okviru kolekcija proleće-leto i jesen-zima, dizajniramo i šijemo garderobu za žene u trendu. Imperativ je da ženska moda kojom se predstavljamo bude udobna, praktična, kvalitetna i pristupačna. Ulažemo konstantan trud u dokazivanje da konfekcija za žene može istovremeno biti i sportska i elegantna.

Od osnivanja, okosnicu naše proizvodnje čini veš i program za spavanje (pidžame, spavaćice, baby-doll, kombinezoni, bade mantili itd.). Pamuk i viskoza su materijali pomoću kojih pričamo našu dizajnersku priču. Kolorit je moderan, detalji atraktivni a printovi inovativni. Vremenom smo u asortiman uključili i druge artikle, tako da su danas Amibo i Arilje neminovno odredište na kome Vas čekaju pamučne majice, tunike, haljine, ogrtači, dukserice, prsluci i kardigani prikladni za gotovo svaku priliku. Kvalitet i niske cene su atributi kojima se ponosimo a stalna sniženja su naš poklon Vašoj odanosti.

Više

Žene Pronađeno je 818 proizvoda.

po stranici
Prikazuju se 1 - 24 od 818 stavki
Prikazuju se 1 - 24 od 818 stavki