Basic kolekcija Pronađeno je 11 proizvoda.

 • RSD 930,00 Na lageru

  Slip gaćice za devojčice u pakovanju od 3 komada izrađene od visokokvalitetnog pamuka sa dodatkom elastina, što ih čini mekanim, udobnim i prilagodljivim telu.Jedan par gaćica je u prelepom roze tonu, dok su druga dva para šarene, sa razigranim dezenima koji će osvežiti svaki dan. Široki pojas na ovim gaćicama pruža dodatnu udobnost i sigurnost,...

  RSD 930,00
  Na lageru
 • RSD 1.190,00 Na lageru

  Veš majica za devojčice u praktičnom pakovanju od 3 komada. Jedna je nežno roze, dok su druge dve u elegantnoj beloj boji. Izrađene su od visokokvalitetnog pamuka sa elastinom.Uske bretela dodaju šarm i udobnost.

  RSD 1.190,00
  Na lageru
 • RSD 810,00 Na lageru

  Slip gaćice za devojčice u pakovanju od 3 komada pružaju udobnost i jednostavan stil. Jedan par je roze, dok su druga dva u beloj boji. Izrađene su od pamuka sa elastinom. Široki pojas i paspul oko nogu čine ih udobnim i pouzdanim izborom za svaki dan.

  RSD 810,00
  Na lageru
 • RSD 930,00 Na lageru

  Slip za devojčice dolazi u veselom tropak pakovanju! Prvi komad je žuti slip sa tufnicama raznih boja, dodajući šarenilo i igru u donje rublje. Drugi je jednobojan roze slip, donoseći jednostavnost i nežnost. Treći komad je roze slip sa preslatkim mačkicama u čaši, dodajući dozu slatkoće i zabave. Svi slipovi su izrađeni od pamuka, pružajući udobnost i...

  RSD 930,00
  Na lageru
 • RSD 430,00 Na lageru

  Jednobojna roze majica za devojčice sa uskim bretele izrađena je od visokokvalitetnog pamuka.S obzirom na to da je laganog materijala i uskih bretela, idealna je za nošenje ispod košulja, bluza i haljina. Ova majica će osigurati dodatnu udobnost i zaštitu kože vaše devojčice tokom nošenja odevne garderobe. Roze boja je klasična i jednostavna, tako da se...

  RSD 430,00
  Na lageru
 • RSD 430,00 Na lageru

  Jednobojna bela majica za devojčice sa uskim bretelema izrađena je od visokokvalitetnog pamuka, a predviđena je da se nosi ispod odevne garderobe. S obzirom na to da je laganog materijala i uskih bretela, idealna je za nošenje ispod košulja, bluza i haljina. Kvalitetni pamuk i izrada garantuju dugotrajnost, tako da će ova majica biti savršen dodatak...

  RSD 430,00
  Na lageru
 • RSD 550,00 Na lageru

  Roze top za devojčice izrađen od prijatnog pamuka, pruža neuporedivu udobnost I komfor tokom nošenja. Ponosni je član naše Basic kolekcije I nezaobilazan deo garderobe svake malene princeze.

  RSD 550,00
  Na lageru
 • RSD 550,00 Na lageru

  Amibo beli top za devojčice, većinski izrađen od prijatnog pamuka, pruža neuporedivu udobnost I komfor tokom nošenja. Ponosni je član naše Basic kolekcije I nezaobilazan deo garderobe svake malene princeze.

  RSD 550,00
  Na lageru
 • RSD 290,00 Na lageru

  Roze, bazne slip gaćice za devojčice izrađene od pamuka sa primesom elastana pružaju kvalitet I slobodu pokreta.Sa širokim pojasom i ojačanim štepom u preponskom delu, obezbeđuju trajnost i udobnost.

  RSD 290,00
  Na lageru
 • RSD 290,00 Na lageru

  Jednobojne, bazne slip gaćice za devojčice izrađene od pamuka sa primesom elastana pružaju kvalitet I slobodu pokreta.Sa širokim pojasom i ojačanim štepom u preponskom delu, obezbeđuju trajnost i udobnost. Po materijalu i boji artikal je komplementaran sa nekoliko modela veš majci.

  RSD 290,00
  Na lageru
 • RSD 930,00 Na lageru

  Tropak slip gaćica za devojčice širokog pojasa sa paspulom oko nogu. Jedan model je jednobojan dok su dva para šarenog dezena u jarkim bojama.

  RSD 930,00
  Na lageru