Bokserice (tropak)

Naša kolekcija muških bokserica nudi vam udobnost i stil u svakom trenutku. Bilo da preferirate jednobojne ili dezene, naši modeli dolaze u praktičnom pakovanju od 3 komada. Izrađene od visokokvalitetnog pamuka sa dodatkom elastana, ove bokserice pružaju odlično pristajanje i slobodu pokreta. Svestrane i udobne, ove bokserice su idealan izbor za...

Naša kolekcija muških bokserica nudi vam udobnost i stil u svakom trenutku. Bilo da preferirate jednobojne ili dezene, naši modeli dolaze u praktičnom pakovanju od 3 komada. Izrađene od visokokvalitetnog pamuka sa dodatkom elastana, ove bokserice pružaju odlično pristajanje i slobodu pokreta. Svestrane i udobne, ove bokserice su idealan izbor za svakodnevno nošenje. Raznolika ponuda boja i dezena omogućava vam da pronađete savršeni par koji odgovara vašem stilu i raspoloženju.

Više

Bokserice (tropak) Pronađeno je 7 proizvoda.

 • RSD 2.190,00 Na lageru

  Muške bokserice u pakovanju od 3 komada nude vam raznolikost i udobnost. Dva komada su u atraktivnom dezeniranom dizajnu, dodajući šarm i stil vašem izgledu. Treći par je jednobojno crn, klasičan i elegantan. Izrađene su od kvalitetnog materijala koji pruža udobnost tokom celog dana. Ovo pakovanje bokserica je savršen izbor za muškarce koji cene stil,...

  RSD 2.190,00
  Na lageru
 • RSD 2.190,00 Na lageru

  Muške bokserice u pakovanju od 3 komada nude vam raznolikost i udobnost. Dva komada dolaze u atraktivnom dezeniranom dizajnu, dodajući šarm i stil vašem izgledu. Treći par je jednobojne teget boje, klasičan i elegantan. Izrađene su od kvalitetnih materijala koji pružaju udobnost tokom celog dana. Ovo pakovanje bokserica je idealan izbor za muškarce koji...

  RSD 2.190,00
  Na lageru
 • RSD 1.990,00 Na lageru

  Teget muške bokserice dužih nogavica, obogaćene anatomski postavljenim pletačima za savršeno pristajanje u pakovanju od 3 komada. Pojas je od širokog žakard lastiha i pruža izuzetnu podršku. Izrađene od pamuka sa laganim dodatkom elastana, ove bokserice omogućavaju slobodno kretanje uz osećaj prijatnosti.

  RSD 1.990,00
  Na lageru
 • RSD 1.990,00 Na lageru

  Crne muške bokserice dužih nogavica, obogaćene anatomski postavljenim pletačima za savršeno pristajanje u pakovanju od 3 komada. Pojas je od širokog žakard lastiha i pruža izuzetnu podršku. Izrađene od pamuka sa laganim dodatkom elastana, ove bokserice omogućavaju slobodno kretanje uz osećaj prijatnosti.

  RSD 1.990,00
  Na lageru
 • RSD 1.990,00 Na lageru

  Bele muške bokserice dužih nogavica, obogaćene anatomski postavljenim pletačima za savršeno pristajanje u pakovanju od 3 komada. Pojas je od širokog žakard lastiha i pruža izuzetnu podršku. Izrađene od pamuka sa laganim dodatkom elastana, ove bokserice omogućavaju slobodno kretanje uz osećaj prijatnosti.

  RSD 1.990,00
  Na lageru
 • RSD 2.190,00 Na lageru

  Tropak muških pamučnih bokserica sa skraćenim nogavicama i pojasom od provučenog lastiha.

  RSD 2.190,00
  Na lageru
 • RSD 1.890,00 Na lageru

  Tropak muških pamučnih bokserica sa skraćenim nogavicama i pojasom od provučenog lastiha. Dva komada su u dezenu, jedan komad je jednobojan teget.

  RSD 1.890,00
  Na lageru