Bokserice (tropak) Pronađeno je 5 proizvoda.

 • RSD 1.170,00 Na lageru

  Pamučne bokserice za dečake u pakovanju od 3 komada su udoban i praktičan izbor donjeg veša za male avanturiste. Ove bokserice su izrađene od visokokvalitetnog pamuka koji pruža mekoću i udobnost.Pakovanje sadrži tri različita dezena. Jedne bokserice su sive boje sa zelenim mehanizmima. Ovaj dizajn pruža modernu i trendi estetiku sa dodatkom zelenih...

  RSD 1.170,00
  Na lageru
 • RSD 1.170,00 Na lageru

  Pamučne bokserice za dečake u pakovanju od 3 komada donose udobnost i šarenilo u dečakovu garderobu. Prvi komad je beli sa prugicama raznih boja, dodajući živahnost i šarm. Drugi komad je klasičan jednobojan beli, savršen za svakodnevnu upotrebu. Treći komad je teget boje sa žutim zvezdama i belim troglićima, donoseći dozu zabave i mašte.

  RSD 1.170,00
  Na lageru
 • RSD 1.170,00 Na lageru

  Pamučne bokserice za dečake u pakovanju od 3 komada donose udobnost i raznovrsnost. Prvi komad je sivi sa plavim slovima, kombinacija koja odiše modernošću. Drugi komad je jednobojan sivi, klasičan izbor za svakodnevnu upotrebu. Treći komad je sivi sa trouglićima, dodajući dozu zabavnog stila.

  RSD 1.170,00
  Na lageru
 • RSD 1.170,00 Na lageru

  Pamučne bokserice za dečake u pakovanju od 3 komada pružaju udobnost i raznolikost. Prvi komad je sa šarenim prugicama, donoseći veselje i živahnost. Drugi komad je jednobojan plavi, klasičan izbor za svakodnevnu udobnost. Treći komad je sa simpatičnim lopticama, dodajući igru i šarm.

  RSD 1.170,00
  Na lageru
 • RSD 1.050,00 Na lageru