Slip

Amibo donji veš za devojčice spaja udobnost, šarm i kvalitet u svakom komadu. Od belih,baznih pamučnih gaćica do roze slipova sa mašnicom, svaki dizajn predstavlja poseban dodir elegancije. Maštoviti detalji čine Amibo slipove neodoljivim izborom za male modneavanturistkinju a jednobojni slipovi donose svežinu i jedinstvenost, obećavajući udobno...

Amibo donji veš za devojčice spaja udobnost, šarm i kvalitet u svakom komadu. Od belih,baznih pamučnih gaćica do roze slipova sa mašnicom, svaki dizajn predstavlja poseban dodir elegancije. Maštoviti detalji čine Amibo slipove neodoljivim izborom za male modneavanturistkinju a jednobojni slipovi donose svežinu i jedinstvenost, obećavajući udobnost i stil u svakoj prilici. Zaigrane, udobne i elegantne - Amibo slip gaćice su idealne za svaku malu damu koja želi udobnost I nežnost.

Više

Slip Pronađeno je 25 proizvoda.

po stranici
Prikazuju se 25 - 25 od 25 stavki
  • RSD 150,00 RSD 220,00 Proizvod je dostupan sa različitim opcijama

    Jednobojne, tirkiz slip gaćice za devojčice izrađene od pamuka sa primesom elastana pružaju kvalitet I slobodu pokreta.Sa širokim pojasom i ojačanim štepom u preponskom delu, obezbeđuju trajnost i udobnost.

    RSD 220,00 RSD 150,00
    Dodaj u korpu Više
    Na sniženju!
    Proizvod je dostupan sa različitim opcijama
Prikazuju se 25 - 25 od 25 stavki