Boskerice

Naša kolekcija muških bokserica nudi udobnost i stil u jednom komadu donjeg veša. Bez obzira na vašu preferenciju za jednobojne ili dezenirane, ovi modeli izrađeni su od visokokvalitetnih materijala kako bi pružili vrhunsku udobnost tokom celog dana. Sa različitim dizajnom pojasa i boja, naša kolekcija bokserica omogućava vam da pronađete savrše...

Naša kolekcija muških bokserica nudi udobnost i stil u jednom komadu donjeg veša. Bez obzira na vašu preferenciju za jednobojne ili dezenirane, ovi modeli izrađeni su od visokokvalitetnih materijala kako bi pružili vrhunsku udobnost tokom celog dana. Sa različitim dizajnom pojasa i boja, naša kolekcija bokserica omogućava vam da pronađete savršen par koji odgovara vašem stilu i ukusu. Nosite ih uz samopouzdanje i osećajte se sjajno u svakoj prilici.

Više

Boskerice Pronađeno je 29 proizvoda.

po stranici
Prikazuju se 25 - 29 od 29 stavki
  • RSD 850,00 Na lageru

    Muške bokserice u crnom dezenu donose udobnost i suptilan stil. Ove bokserice ističu se produženom nogavicom koja savršeno prijanja uz telo, pružajući izvanredno prijanjanje i podršku. Pojas ovih bokserica izrađen je od žakard lastiha u crnoj boji na kojem se ponosno ističe izvezen crveni Amibo logo. Ove muške bokserice kombinuju udobnost i suptilan...

    RSD 850,00
    Na lageru
  • RSD 850,00 Na lageru

    Veš za muškarce u formi bokserica. Nogavice su uske i kratke a pojas je od žakard lastiha. Pletači su anatomski postavljeni i ojačavaju štepove.

    RSD 850,00
    Na lageru
  • RSD 390,00 RSD 590,00 Na lageru

    Bokserice iz kolekcije veš za muškarce. Od jednobojnog su pamuka sa uskim i produženim nogavicama i dugmićima na preponskom delu umesto prednje kocke.

    RSD 590,00 RSD 390,00
    Na sniženju!
    Na lageru
  • RSD 850,00 Na lageru

    Zeleni veš za muškarce u formi bokserica. Nogavice su uske i kratke a pojas je od žakard lastiha. Pletači su anatomski postavljeni i ojačavaju štepove.

    RSD 850,00
    Na lageru
  • -50%
    RSD 350,00 RSD 700,00 -50% Na lageru

    Muške, pamučne bokserice sa kraćim nogavicama i anatomski postavljenim pletacima u zelenoj boji. Poseduju elastičan pojas od lastiha.

    RSD 700,00 RSD 350,00
    Na sniženju!
    Na lageru
Prikazuju se 25 - 29 od 29 stavki