Muškarci

Određeni artikli iz ove kategorije su na Akcijskom popustu od 18.03.2024.-18.04.2024.

Mnogo je epiteta kojima se mogu opisati „Amibo“ muškarci. Svaka nova kolekcija je poklon nekom od njihovih kvaliteta. U proleće i leto akcenat može biti na casual dimenziji njihovog stila. Jesen i zima često traže prefinjenost i eleganciju. Stilski zahtevi su ...

Određeni artikli iz ove kategorije su na Akcijskom popustu od 18.03.2024.-18.04.2024.

Mnogo je epiteta kojima se mogu opisati „Amibo“ muškarci. Svaka nova kolekcija je poklon nekom od njihovih kvaliteta. U proleće i leto akcenat može biti na casual dimenziji njihovog stila. Jesen i zima često traže prefinjenost i eleganciju. Stilski zahtevi su promenljivi, ali muška garderoba koju proizvodimo poseduje pregršt atributa koji se nikada ne menjaju. Ona je kvalitetna, udobna, moderna i pristupačna.

Savremenom muškarcu je važan svaki komad garderobe i kada bira savršen donji veš ili pidžame, njegov izbor nije slučajan. Amibo dizajnira za muškarca koji bira pametno i koji izborom pronalazi perfekciju. A nju, kada je u pitanju intimna moda, čini: mek i čist pamuk, nenametljiv i vanvremenski kolorit, diskretna i inovativna štampa. I pošto poznajemo recept za savršenu intimnu garderobu, šijemo neprikosnovene muške pidžame, veš majice, bokserice, potkošulje i bade mantile.

Cilj nam je da, na vrhunskom nivou spojimo ležernost i kvalitet. Veš, program za spavanje i sportske majice, trenerke i dukserice su artikli preko kojih stižemo do tog cilja.

Više

Muškarci Pronađeno je 303 proizvoda.

po stranici
Prikazuju se 73 - 96 od 303 stavki
  • RSD 460,00 Na lageru

    Bela, muška veš majica, izrađena od čistog i glatkog 100% pamuka. Sa pravom linijom kroja, okruglim okovratnikom i širokim bretelama, ova majica pruža ne samo udobnost već i klasičan izgled. Osetite luksuz pamuka na vašoj koži u svakoj prilici.

    RSD 460,00
    Na lageru
  • RSD 760,00 Na lageru

    Udobne, teget muške bokserice dužih nogavica, obogaćene anatomski postavljenim pletačima za savršeno pristajanje. Pojas je od širokog žakard lastiha i pruža izuzetnu podršku. Izrađene od pamuka sa laganim dodatkom elastana, ove bokserice omogućavaju slobodno kretanje uz osećaj prijatnosti.

    RSD 760,00
    Na lageru
  • RSD 760,00 Na lageru

    Sive, udobne, bazne muške bokserice dužih nogavica, obogaćene anatomski postavljenim pletačima za savršeno pristajanje. Pojas je od širokog žakard lastiha i pruža izuzetnu podršku. Izrađene od pamuka sa laganim dodatkom elastana, ove bokserice omogućavaju slobodno kretanje uz osećaj prijatnosti.

    RSD 760,00
    Na lageru
  • RSD 760,00 Na lageru

    Bazne, udobne, crne muške bokserice dužih nogavica, obogaćene anatomski postavljenim pletačima za savršeno pristajanje. Pojas je od širokog žakard lastiha i pruža izuzetnu podršku. Izrađene od pamuka sa laganim dodatkom elastana, ove bokserice omogućavaju slobodno kretanje uz osećaj prijatnosti.

    RSD 760,00
    Na lageru
  • RSD 760,00 Na lageru

    Bazne, udobne, bele muške bokserice dužih nogavica, obogaćene anatomski postavljenim pletačima za savršeno pristajanje. Pojas je od širokog žakard lastiha i pruža izuzetnu podršku. Izrađene od pamuka sa laganim dodatkom elastana, ove bokserice omogućavaju slobodno kretanje uz osećaj prijatnosti.

    RSD 760,00
    Na lageru
  • RSD 570,00 Na lageru

    Muške slip gaćice sa širokim žakard lastihom u pojasu i ojačanom prednjom kockom.Napravljene su od pamuka sa elastinom, pružajući vam slobodu pokreta i prijatan dodir uz kožu. U elegantnoj teget boji, ove gaćice su savršen izbor za svakodnevnu udobnost i sofisticiran izgled.

    RSD 570,00
    Na lageru
  • RSD 570,00 Na lageru

    Muške slip gaćice sa širokim žakard lastihom u pojasu i ojačanom prednjom kockom.Napravljene su od pamuka sa elastinom, pružajući vam slobodu pokreta i prijatan dodir uz kožu. U elegantnoj crnoj boji, ove gaćice su savršen izbor za svakodnevnu udobnost i sofisticiran izgled.

    RSD 570,00
    Na lageru
  • RSD 570,00 Na lageru

    Muške slip gaćice sa širokim žakard lastihom u pojasu i ojačanom prednjom kockom.Napravljene su od pamuka sa elastinom, pružajući vam slobodu pokreta i prijatan dodir uz kožu. U elegantnoj beloj boji, ove gaćice su savršen izbor za svakodnevnu udobnost i sofisticiran izgled.

    RSD 570,00
    Na lageru
  • RSD 590,00 Na lageru

    Amibo muške bokserice sašivene od udobnog pamuka i dodatkom elastina za slobodu pokreta. U jednobojnoj teget boji i sa kraćom nogavicom, ove bokserice pružaju optimalan komfor. Dekorisane su pletačima u bočnim stranama i poseduju frontalnu kocku.Pojas je fleksibilan sa uvučenim lastihom. Osigurajte sebi udobnost koju zaslužujete uz našu kolekciju. .

    RSD 590,00
    Na lageru
  • RSD 590,00 Na lageru

    Amibo muške bokserice sašivene od udobnog pamuka i dodatkom elastina za slobodu pokreta. Siva boja i kraća nogavica pružaju komfor tokom celog dana. Dekorisane su pletačima u bočnim stranama i poseduju frontalnu kocku.Pojas je fleksibilan sa uvučenim lastihom. Osigurajte sebi udobnost koju zaslužujete uz našu kolekciju.

    RSD 590,00
    Na lageru
  • RSD 590,00 Na lageru

    Amibo muške bokserice sašivene od udobnog pamuka i dodatkom elastina za slobodu pokreta. U jednobojnoj crnoj boji i sa kraćom nogavicom, ove bokserice pružaju optimalan komfor. Dekorisane su pletačima u bočnim stranama i poseduju frontalnu kocku.Pojas je fleksibilan sa uvučenim lastihom. Osigurajte sebi udobnost koju zaslužujete uz našu kolekciju.

    RSD 590,00
    Na lageru
  • RSD 590,00 Na lageru

    Amibo muške bokserice sašivene od udobnog pamuka i dodatkom elastina za slobodu pokreta. U klasičnoj beloj boji i sa kraćom nogavicom, ove bokserice pružaju optimalan komfor. Dekorisane su pletačima u bočnim stranama i poseduju frontalnu kocku.Pojas je fleksibilan sa uvučenim lastihom. Osigurajte sebi udobnost koju zaslužujete uz našu kolekciju.

    RSD 590,00
    Na lageru
  • RSD 520,00 Na lageru

    Amibo muške slip gaće izrađene od visokokvalitetnog pamuka sa primesom elastina.Teget boja im daje moderan izgled, a diskretan Amibo logo sa leve strane dodaje dozu elegancije.Savršeno se prilagođavajući vašem telu, ove muške slip gaće su idealne za svakodnevno nošenje ili posebne prilike.

    RSD 520,00
    Na lageru
  • RSD 520,00 Na lageru

    Amibo muške slip gaće izrađene od visokokvalitetnog pamuka sa primesom elastina.Siva boja sa belim rubom pruža moderan izgled, a diskretan Amibo logo sa leve strane dodaje dozu elegancije.Savršeno se prilagođavajući vašem telu, ove muške slip gaće su idealne za svakodnevno nošenje ili posebne prilike.

    RSD 520,00
    Na lageru
  • RSD 520,00 Na lageru

    Amibo muške slip gaće izrađene od visokokvalitetnog pamuka sa primesom elastina. Crna boja ovih slip gaća donosi spoj stila i suptilnosti, istovremeno pružajući klasičan izgled koji nikada ne izlazi iz mode. Ono što ovaj model izdvaja jeste diskretan Amibo logo, smešten sa leve strane. Savršeno se prilagođavajući vašem telu, ove muške slip gaće su idealne...

    RSD 520,00
    Na lageru
  • RSD 520,00 Na lageru

    Amibo muške slip gaće izrađene od visokokvalitetnog pamuka sa primesom elastina. Bela boja ovih slip gaća donosi notu čistoće i elegancije, istovremeno pružajući klasičan izgled koji nikada ne izlazi iz mode. Ono što ovaj model izdvaja jeste diskretan Amibo logo, smešten sa leve strane. Savršeno se prilagođavajući vašem telu, ove muške slip gaće su...

    RSD 520,00
    Na lageru
  • -36%
    RSD 889,60 RSD 1.390,00 -36% Na lageru

    Bela muška majica sa kratkim rukavima i okruglim okovratnikom je klasičan i višestrano upotrebljiv komad odeće. Izrađena od kvalitetnog pamučnog materijala, ova majica pruža udobnost i lakoću nošenja tokom toplih letnjih dana. Njen minimalistički dizajn održava jednostavnost, dok diskretna slovna štampa na prednjoj strani dodaje suptilan detalj.Ova majica...

    RSD 1.390,00 RSD 889,60
    Na sniženju!
    Na lageru
  • -36%
    RSD 889,60 RSD 1.390,00 -36% Na lageru

    Maslinasto zelena muška majica sa kratkim rukavima i okruglim okovratnikom je savršena kombinacija stila i udobnosti. Napravljena od kvalitetnog pamuka, ova majica pruža modernu estetiku i prijatno nošenje. Diskretna slovna štampa na prednjoj strani dodaje suptilan detalj koji će privući pažnju.

    RSD 1.390,00 RSD 889,60
    Na sniženju!
    Na lageru
  • -36%
    RSD 889,60 RSD 1.390,00 -36% Na lageru

    Teget muška majica sa kratkim rukavima i okruglim okovratnikom je klasičan izbor za suptilan, ali sofisticiran izgled. Izrađena od visokokvalitetnog pamuka, ova majica pruža udobnost i svestranost u kombinovanju. Diskretna slovna štampa na prednjoj strani dodaje suptilan detalj i unikatnost. Teget boja pruža elegantan i profinjen izgled, koji je idealan...

    RSD 1.390,00 RSD 889,60
    Na sniženju!
    Na lageru
  • RSD 2.790,00 Na lageru

    Muška letnja pidžama od udobnog i lagog pamuka, idealnog za tople letnje noći. Gornji deo pidžame je plava majica sa okruglim izrezom i kratkim rukavima. U prednjem delu majice se nalazi štampa, koja dodaje malo šarenila i stilskog izraza.Donji deo pidžame čini dezenirani šorts koji seže do kolena. U struku šortsa se nalazi vezivna traka, koja omogućava...

    RSD 2.790,00
    Na lageru
  • RSD 2.790,00 Na lageru

    Muška letnja pidžama od pamuka. Gornji deo je zelena majica sa okruglim izrezom i kratkim rukavima, koja donosi prijatan osećaj slobode. Štampa na prednjem delu dodaje stilsku notu. Donji deo čini šorts u dezenu, koji doseže do kolena i ima vezivnu traku u struku. Ova pidžama kombinuje udobnost, moderan izgled i svežinu za opuštanje tokom letnjih avantura.

    RSD 2.790,00
    Na lageru
  • RSD 1.390,00 Na lageru

    Ova muška crna majica sa dugim rukavima je sinonim za suptilan stil i udobnost. Sa okruglim okovratnikom i jednostavnom, jednobojnom crnom bojom, ova majica se ističe svojom sofisticiranom jednostavnošću. Izrađena od pamuka sa dodatkom elastina, pruža vam ne samo mekoću na koju računate, već i slobodu pokreta. U frontalnom delu se nalazi diskretna štampa.

    RSD 1.390,00
    Na lageru
  • RSD 1.390,00 Na lageru

    Bela , muška majica sa dugim rukavima klasičnog kroja. Izrađena od visokokvalitetnog pamuka sa dodatkom elastina, ova majica pruža savršen balans između mekoće i fleksibilnosti, omogućavajući vam da se osećate udobno tokom celog dana.Okrugli okovratnik joj daje notu jednostavnosti i elegantnosti, istovremeno omogućavajući svestranost u stilizovanju.U...

    RSD 1.390,00
    Na lageru
  • RSD 2.990,00 Na lageru

    Muška letnja pidžama iz dva dela od pamuka. Gornji deo je jednobojna siva majica s okruglim izrezom, kratkim rukavima i tri dugmeta za raskopčavanje, pružajući mogućnost podešavanja prema želji. Donji deo je šorts do kolena u sivom kariranom dezenu, opremljen vezivnom trakom u struku i praktičnim džepovima sa strane. Ova pidžama je savršena kombinacija...

    RSD 2.990,00
    Na lageru
Prikazuju se 73 - 96 od 303 stavki